Glimt jakter seier – vi jakter sykepleiere

Er du sykepleier? Bodø kommune søker flere stjernespillere til deres superlag.

8. november 2021

Jobb

En artikkel skrevet av Bodø kommune avd. Helse og omsorg

Bodø/Glimt vant 6-1 mot Roma i snøfokk og kuling. Det stormer også i hverdagen til helsetjenesten. Kommunehelsetjenesten er i stadig endring, og helsefag, er på lik linje med fotball, en lagsport. Som Bodø/Glimt må også vi jobbe sammen over tid for å levere kvalitet og resultater.

I Bodø kommune møter vi utfordringene med utvikling, og jobber aktivt med å rekruttere og beholde fagfolk. Kommunens ansatte og deres kompetanse er den viktigste kvalitetsressursen for framtiden. For å stadig utvikle våre hverdagshelter, setter vi profesjonell kunnskap og aktiv ferdighetsutvikling i fokus.

Hele mennesket – hele tiden

Bodøsamfunnet er mangfoldig og består av mennesker med ulik bakgrunn, erfaringer og livssituasjon. Felles for oss alle er at vi har våre drømmer og mål. Bodø er en by med store drømmer – og enda større muligheter.

Den fremste grunnen til at folk velger å bo et sted, er jobb. Samtidig vet vi at en jobb er mer enn bare et arbeidssted og at hverdagen består av mer enn en bare én arbeidsdag. Bodø har et spekter av muligheter som vi ønsker at du skal ta del i, både i og uten uniform.

Faktisk tør vi love deg over 50.000 gode grunner for å velge Bodø.

Velkommen til kulturbyen

Om du flytter til Bodø, kommer du til en kulturkommune som har satset gjennom mange år på å få til et godt tilbud for folk i alle aldre. Dette innebærer alt fra en god og trygg helsetjeneste til et mangfoldig kulturtilbud. I Bodø kan du ta deg en sauna og en forfriskende dukkert i vannet midt i havna, gå på fjellturer med fantastisk havutsikt, spise verdens beste fisk på en av byens mange restauranter – eller ta en båttur og fange middagen din selv et steinkast unna.

Kjenn stemningen på Aspmyra når Bodø Glimt fortsetter å sette historiske rekorder, og nyt lange sommerkvelder med musikk og midnattssol under Parkenfestivalen eller Musikkfestuka.

I 2024 skal Bodø være Europeisk kulturhovedstad, og om du flytter hit, kommer du til å oppleve en by som syder av kulturaktiviteter. Du blir en del av et et fagmiljø som er innen flere felt og en arbeidsplass som lar deg være nøkkelressurs på helsetjenestens superlag.

Bodø er europeisk kulturhovedstad i 2024, som gir mange spennende kulturmuligheter i Bodø i årene som kommer. Dan Mariner

Hvorfor velge B­odø kommune?

Vi ønsker å satse på deg både nå og i framtiden.

  • Som sykepleier får du brukt din utdannelse og kompetanse i samspill med andre yrkesgrupper i sterke, tverrfaglige team.
  • Du får selvfølgelig 100% stilling, en fleksibel turnus og et eget tillegg for heltid.
    Du får hospitering både i andre avdelinger i kommunen og i spesialisthelsetjenesten.
  • Du får også tilbud om videreutdanning.
  • Vi har et mangfold av spennende arbeidsplasser, og er ledende i landet på eHelse og digital utvikling i helsetjenesten.

Klikk HER, så ser vi sammen på dine muligheter i Bodø kommune!