Hotelldirektør Kine Willumsen i det som skal bli restauranten. Bodø i vinden

Her er det størst sjanse for å få jobb i Bodø akkurat nå

I mai åpner Bodøs nyeste hotell, Quality Hotel Ramsalt. Nå søker hotelldirektør Kine etter folkene som skal gjøre åpningen til en suksess.

31. januar 2021

Jobb

-Du trenger ikke noe bachelor for å jobbe hos oss. Så lenge du har smilet på plass og har lyst til å yte god service for våre kunder, så har du stor sjanse for å få jobb.

Hotelldirektør Kine Willumsen tar oss med på en runde i det nye hotellet. De kalde betongveggene skal snart bli til innbydende hotellrom. 250 av dem for å være helt presis, byens største hotell.  To suiter, flere familierom, kurs- og konferansedel og en stor a la carte restaurant er bare noe av det hotellet skal inneholde. Og allerede i mai 2021 skal det åpne.

-På brygga her framme kommer det til å ligge flere trivelige restauranter og alle skal ha uteservering. Det blir et slags mini Aker Brygge, bare med bedre utsikt! Sjekk her da, sier Kine og peker ut vinduet i konferansedelen.  

Det føles som om vi står oppå havet. Ut av vinduet kan vi se ikoniske landemerker for Bodø. Vi ser Hjertøya og Landegode. Foran dem ser vi båter på vei ut av innseilinga til byen vår, til tross for at det er en iskald januardag. I tillegg får vi et historisk sus over utsikten, når vi ser sildoljetankene ute på Burøya.

-Jeg har skikkelig lyst til å få dekorert de tankene der med noe kul grafitti. Tror du ikke det hadde vært fint?

Sånn skal hovedinngangen på Quality Hotel se ut når den er ferdig. Hundholmen byutvikling

 

Vi lar oss begeistre av engasjementet til den nyansatte hotelldirektøren. Hun snakker engasjert om alle planene for åpningen og forteller mer enn gjerne om farger, interiør og utforming. Vi skal til å spørre om de hun skal ansette, men hun kommer oss i forkjøpet.

-Vet du hva det aller viktigste er? Det er “folkan.” Jeg gleder meg så masse til å bygge en kultur helt i fra bunn og jeg skal først og fremst ha fokus på å skape Bodøs beste arbeidsmiljø. Jeg tror nemlig at hvis vi har det, så kommer det til å skinne igjennom og vi vil bli Bodøs beste hotell.

 

Åpner i mai 2021 

Reiselivsnæringen har blitt mye omtalt for å komme dårlig ut av Korona-pandemien. Men i følge Willumsen er det ingen sjans for at Ramsalt ikke vil åpne i mai i år.

-Det er klart, det er en litt uforutsigbar tid å åpne hotell i. Men Ramsalt er allerede fullbooket den første tida etter åpningen, så i mai må alt av personell være på plass, sier Kine.

Det er ikke lite folk som må på plass for å drive et hotell. Renhold, resepsjonister, teamledere, kokker og servitører – det er noen av folkene som må til for å få hjulene til å gå rundt. Og Kine ønsker seg søknader fra alle som måtte ha lyst til å jobbe for dem.

-Hoteller har ofte veldig fine arbeidsmiljø. Vi ansetter folk fra hele verden og alle samfunnslag. Det å ha et mangfoldig kollegium gjør oss kreative og i stand til å tenke litt annerledes når det kommer til ulike problemstillinger, forteller direktøren.

Har du lyst til å jobbe på Bodøs nyeste og største hotell? Her kan du se de ledige stillingene på Ramsalt.