Her er høstprogrammet til #smartpånett

Bli rå på LinkedIn, en vinner med nettsiden din og god på helhetlig digital kommunikasjon. For fjerde år på rad inviterer Visit Bodø og Bodø i Vinden til kursserien #smartpånett.

5. juli 2019

 

 Slik vinner du på nett // Alexander Tøgård

Energihuset | 15. september kl. 11.30 – 15.30 (Lunsj fra kl. 11.00) | Kjøp billett

Dette foredraget passer for alle som jobber med en nettside – enten du selger produkter eller du bruker siden for å informere.
Alexander Tøgård jobber som avdelingsleder for søk og optimalisering hos Hensikt. Han kommer til Bodø, og med seg på lasset har han 9,5 hete tips til hvordan du kan få en bedre og mer lønnsom nettside. Han vil gå igjennom tema som brukervennlighet, hvordan du skiller deg ut, hvordan du beskriver varer og tjenester så godt som mulig, hvordan du definerer mål for siden og mye mer.

Han vil gi dere en nærmer kikk på innholdet Google digger, og gi dere innsikt i hvorfor akkurat dette er så viktig.

Lokale eksempler: NRK Nordland jobber daglig med digitale og sosiale medier, og når bredt ut med sine budskap. Markus Thonhagen kommer for å fortelle om hvordan de jobber for å nå yngre målgrupper.

Digital, helhetlig kommunikasjon // Astrid Valen Utvik

Energihuset | 23. oktober kl. 11.30 – 15.30 (Lunsj fra kl. 11.00) | Kjøp billett

Astrid Valen Utvik har tidligere holdt foredrag på #smartpånett, og har i ettertid vært den mest etterspurte foredragsholderen til et gjenhør. Forrige gang hun var her holdt hun foredraget «hverdagskommunikasjon i sosiale medier». Nå har Bodøpublikummet blitt moden for å gå dypere inn i temaet.

Heldigvis har stadig flere bedrifter sett at sosiale medier bør integreres på en god måte i virksomhetens totale kommunikasjonsmiks, i stedet for å være som ‘en øde øy’ med egne regler og lite betydning for helheten. Men – hvordan sikrer man egentlig at man jobber helhetlig med all kommunikasjon, også den i sosiale medier, og hvorfor er vi så sikre på at det gir de aller beste resultatene å jobbe på denne måten?

Dette foredraget passer for deg som markedsfører din bedrift eller din merkevare i flere forskjellige kanaler, men ønsker å profesjonalisere kommunikasjonen enda mer.

Smartere bruk av Linkedin // Edgar Valdmanis

Energihuset | 27. november kl. 11.30 – 15.30 (Lunsj fra kl. 11.00) | Kjøp billett

De fleste yrkesaktive «har en profil på LinkedIn», men mange utnytter ikke potensialet i denne. Presentasjonen tar deg og dine kolleger fra «Hvorfor LinkedIn?» til en lang rekke helt konkrete tips til hvordan du utnytter verktøyet til å skape bedre resultater.

Edgar vi snakke om både hvordan du kan bruke LinkedIn til å rekruttere mer effektivt, men også hvordan du kan bruke det til B2B-markedsføring og nettverksbygging.

WORKSHOP // Lag film med mobilen

Energihuset | 6. november kl. 08.30 – 15.30 (Lunsj fra kl. 11.00) | Kjøp billett

Film er et svært viktig verktøy for å skape engasjement i sosiale medier. Men for mange av oss blir det både for dyrt og for tidkrevende. Men hva om du kan fikse biffen selv? Vi har invitert Jon Terje Hellgren Hansen til å lære Bodø og regionens næringsliv de beste triksene for å lage eget videoinnhold.

NB! Kun 10 plasser på workshopen.

INNHOLD I WORKSHOPEN:
– Vi lærer hvordan film er bygget opp og ser eksempler.
– Grunnleggende kamerateknikk, lys, lyd og komposisjon.
– Bruk av sekvenser – visuell historiefortelling
– Intervjuteknikk – hvordan få folk til å snakke bra på film
– Redigering og dramaturgi
– Bruk av tekst
– Øvelser
– Gjennomgang, tilbakemelding og spørsmål

WORKSHOP // Annonsering på Facebook

Energihuset | 2. oktober kl. 08.30 – 15.30 (Lunsj fra kl. 11.00) | Kjøp billett

Denne workshopen passer for deg som har lyst til å bli enda tryggere på Facebooks annonseverktøy.

På workshopen vil vi gå igjennom:
– Medielandskapet 2019
– Facebooks algoritmer og ulike formater
– Fremming av poster versus Facebook Business Manager
– Live demonstrasjon og operativt arbeid med oppsett av kampanjer