Isabell flyttet alene til Bodø for å ta drømmejobb i iTet

Isabell hadde funnet seg godt til rette i Oslo, da iTet tilbydde henne drømmejobben i Bodø. Til tross for at harstadværingen var skeptisk til å flytte, angrer hun ikke et sekund.

18. februar 2019

Miniportrett

Navn: Isabell Sund

Alder: 24

Utdannelse: Bachelor i PR og markedskommunikasjon

Arbeidssted – tittel: Markedskonsulent – iTet


Hva var grunnen til at du flyttet til Bodø?

Jeg la inn en åpen søknad til iTet, plutselig ringte telefonen og jeg ble fikk et spennende jobbtilbud jeg ikke kunne takke nei til, kriteriet var at jeg måtte flytte til Bodø. Da var det bare en ting å gjøre! pakke kofferten og flytte nordover. Hadde noen fortalt meg for fire år siden at jeg noen gang kom til å flytte til Bodø hadde jeg flirt godt. Men det er en utrolig fin by, så jeg angrer ikke.

Hva liker du best med Bodø?

Det jeg liker best med Bodø må være den fantastiske naturen. Det at du kan stå midt i byen og likevel være omringet av fjell og natur, er en fin overgang fra da jeg bodde i Oslo.

Etter at du flyttet til Bodø, har du lært noe nytt om Bodø som du ikke viste fra før?

Jeg ble overrasket over innbyggertallet, det var mye større enn jeg trodde. Jeg trodde byen hadde i overkant av 20.000 innbyggere, ikke 50.000!

Hva har overrasket deg mest med Bodø?

Jeg er vant til et litt mer stabilt og lunt vær, så det kom litt overraskende på at været her var så skiftende. Plutselig er det regn, så er det sol, så er det storm.

Hva er det med Bodø som flere burde vite om, men som mange kanskje ikke vet?

Bodø er en by i vekst, det skjer mye hele tiden. Jeg hadde inntrykk av at det var en litt kjedelig og trøtt by, men det er det absolutt ikke. Folk er med god grunn stolt av byen sin!

Hva gjør Bodø til en bedre plass å bo, enn stedet du flyttet fra?

Full tilgang til natur og den herlige nordlandsdialekten!

Hva fyller du fritiden din med?

Jeg trener en del, også har jeg en del venninner som har begynt med strikking, så da blir det litt av det og. Ellers er jeg glad i å gå på tur og kokkelere litt.

Hva er dine beste tips til noen som vil flytte til Bodø?

Jeg mener det er viktig å by på seg selv. Jeg fikk et nettverk via mobil-appen Jodel, da jeg spurte om noen hadde tips til hva en som er ny i byen kunne finne på. Jeg ble invitert på vors og har fått flere gode venner etter det.

Jeg anbefaler også å ta beina fatt og utforske både by og natur.