Skøyteis kvartal 99

Bodø 2040 / Marthe Mølstre

Januarblakk og brakkesjuk?

Mørketid, blakk januar og ny runde med sosial distansering er en dårlig kombinasjon. Vi har samlet en oversikt over noen coronavennlige aktiviteter på budsjett, sånn at du ikke går på veggen.

7. januar 2021

Fritid

Bua Drive Thru

Om været viser seg fra sin bedre side, kan du låne alt utstyr du trenger til alle slags utendørsaktiviteter gratis i BUA. Du kan låne alt fra skøyter, langrennski, akebrett, alpinutstyr og sykler. BUA drives av Røde Kors og utstyret lånes ut i butikken i Storgata 11. B
BUA har inntil videre innført en Drive Thru lønsing der du bestiller utstyret du vil ha og så henter du det mellom klokken 14 og klokken 16 samme dag.

Les mer om ordningen og se en oversikt over utstyret du kan låne her.  

Skøyteisen på kvartal 99

Lag ditt eget eventyr on ice på den nye skøyteisen på kvartal 99. Her kan du leve ut kunstløp- eller hockeydrømmen du har båret på siden du var liten.  Hvor god rekker du å bli før lockdown er over?

Husk en meters avstand og hensyn til alle andre besøkende.

Skøyter, skøyteis, kvartal 99

Stormen bibliotek

Vi regner med at pandemien har ført med seg en del binge-watching på Netflix, men hvor lenge er det siden du binget en bok? Sett deg i godstolen på Stormen, åpne ei bok og les til du er lei. Vi kan anbefale forfattere fra Bodø som Ørjan Nordhus Karlsson, Elin Åsbakk Lind og Endre Lund Eriksen. Eller hva med romanen “Bodø” av Ero Karlsen?

Stormen tar gjerne i mot besøk, men ber deg om å komme når du er frisk, holde avstand og vask hender.

Tur langs elveparken

Bypakke Bodø og Bodøtunnellen har ført med seg mer enn fine veier å kjøre på. Elveparken har blitt utbedret og vi anbefaler sterkt å ta en tur fra Maskinisten til Jektefartsmuseet. Fyll opp d-vitaminlagrene og nyt en liten time i frisk luft og dagslys.

Les turbeskrivelse her.

Takeaway

Okei, vi innser at det å bestille takeaway ikke er det billigste du kan gjøre. Men vi tør likevel å påstå at nå når du ikke lenger får lov til å kjøpe øl til maten, så blir det i det minste billigere enn det pleier å være. Få deg en luftetur, ta med digg mat fra en av Bodøs mange restauranter og vær med å hjelp ditt favorittspisested til å overleve i en vanskelig tid.

Har du tips til flere coronavennlige aktiviteter på budsjett? Tips oss på Facebook. 

Ønsker du oppdateringer fra Bodø, gode historier og aktuelle jobber?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.