"Alle bodø­væringer burde kjøpe sesong­kort på Aspmyra. Helst hvert år!"

Jens Petter Hauge er en ekte bodøgutt, og er i A-lagstroppen til Bodø/Glimt. Han er "vokst opp" på fotballbanen i Stille Dal, og beskriver Bodø som en by uten begrensninger hvor man kan oppleve alt!

15. juni 2018

Bo

For å være litt nostalgisk. Hva er ditt aller beste barndomsminne fra Bodø?

Har flere gode barndomsminner fra Bodø, men noe av det jeg husker aller best er alle fotballtimene som er lagt ned på fotballbanen i Stille dal. Vi samlet barn i alle aldre fra hele nabolaget og spilte sammen i timesvis.

Du får 10.000 kroner du skal donere til et veldedig formål i Bodø. Hvem og Hvorfor?

Kirkens Bymisjon, synes de gjør en fantastisk jobb med å hjelpe mennesker som ikke har det så lett. De har åpne kafeer, væresteder og et aktivitetshus, noe som gir alle en plass å være. Gjennom arbeidstiltak setter de mange i arbeid som bidrar til å gjøre Bodø til en renere og finere by. Mer av det!

Du skal beskrive Bodø for noen som aldri har vært her før. Hvordan høres det ut?

En by uten begrensninger, her kan man oppleve alt, men husk: Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Hva burde alle Bodøværinger gjøre minst èn gang i livet?

Kjøpe sesongkort på Aspmyra, helst hvert år.

Hva er din beste kulturopplevelse i Bodø?

Min beste kulturopplevelse må være Parken i 2017. Det var veldig gøy og utrolig god stemning med masse venner. Kygo og Matoma var høydepunktet. Drar garantert tilbake på Parken.

Hva er din guilty pleasure som folk flest ikke vet du har?

Jeg liker å tilbringe tid i naturen, fiske etter ørret på fjellet. Får dessverre ikke gjort det så ofte som jeg burde og ønsker. Satser på at jeg får mer tid til det når jeg blir ferdig med skolen til sommeren. Det å sitte rundt et bål å nyte stillheten, gjerne med utsikt over fiskevannet gir meg mye energi og lader batteriene fullt opp.

Hva gleder du deg mest til de neste 10 årene i Bodø?

Er veldig spent på prosjekt Ny by – Ny flyplass, og har stor tro på at det slår positivt ut for byen. Håper også NTG (Norges Toppidrettsgymnas) klarer å etablere seg, det vil garantert tiltrekke seg flere lovende fotballspillere som Bodø/Glimt vil dra stor nytte av etterhvert.

Når banker Bodøhjertet hardest?

Bodøhjertet banker hardest de dagene jeg går ut på Aspmyra Stadion og skal spille kamp foran et positivt og engasjert publikum. Dessverre innfrir vi altfor sjelden forventningene til publikum og ikke minst oss selv.
Men det skal vi bli bedre på, så møt opp på hver hjemmekamp og bidra til det!

Hva gjør du i Bodø en perfekt fridag?

En perfekt fridag i Bodø tilbringes på Nordsida med 2 gode kompiser. Vi har tilgang på et sjøhus som vi bare kaller Tempelet. Er været fint tilbringer vi mye tid ute, fiskestanga er ofte i bruk og det grilles alltid. Synes det er godt å komme litt ut av byen, å kunne legge fra seg mobilen litt. Utsikten er også veldig vakker.

Du skal ha en helaften ute med venner. Hvor går turen og hvorfor?

Da går turen til Bryggerikaia, god service, god mat og god beliggenhet.
Trives veldig godt i solveggen med utsikt over havna.
Etter et godt måltid rusler vi ofte ned i kjelleren på SAS-hotellet der det spilles biljard, shuffleboard eller bowling.