Fulle saler er blitt dagligdags i Stormen konserthus. (foto: Thomas Litangen)

Jobb i Bodø? 10 ledige jobber i desember

1. desember 2015

Spennende jobber i hele regionen venter på deg!

Stillinger for enhver smak og utdanning. Linker til jobb beskrivelsen finner du i overskriftene.

 1. Universitetet i Nordland søker Kommunikasjonrådgiver til Nordområdesenteret

  Universitetet i Nordland har over 600 ansatte og i overkant av 6000 studenter fordelt på hovedcampus Bodø og campusene UiN Helgeland og UiN Vesterålen. For deg som er opptatt av hva som skjer i nord er dette en av de mest attraktive og spennende jobbene som finnes på markedet.

 2. Yara i Glomfjord søker Driftsingeniør

  Yara Glomfjord er den nordligste mineralgjødselfabrikken i verden, og ligger innerst i Glomfjorden, 140 km sør for Bodø. Med høye, bratte fjell og mektig natur på alle kanter. Nå søker Yara etter Driftsingeniør – en spennende stilling for deg med Bachelor/Master innen kjemiprosess eller annet relevant fagfelt. Yara ligger i Glomfjord Industripark i Meløy; det største industriområdet i Salten-regionen, som bidrar til at Nordland er Norges nest største industrifylke.

 3. Widerøe søker Kvalitetsrevisor

  Widerøe‘s Compliance Monitoring Department søker Kvalitetsrevisor med Ground Handling som hovedområde. Formålet med stillingen er å revidere Widerøe’s Ground Handling tjenester. Widerøe lokker med personlige utviklingsmuligheter og hyggelig, uformelt arbeidsmiljø

 4. Stormen Konserthus søker Programansvarlig

  Etter et fantastisk oppstartår for Stormen Konserthus lyses det ut stillinge som programansvarlig. Stillingen er ansvarlig for booking av konserter og forestillinger til Stormen Konserthus og skal bidra til videreutvikling av Stormen Konserthus som scene og møteplass.

 5. DIPS søker Systemutviklere

  DIPS ASA er en av Nordens største programvarehus for e-helseløsninger. DIPS ASA er et solid selskap med spennende kontrakter med de fleste norske sykehus. DIPS har store leveranser foran oss og planlegger for fortsatt vekst de neste årene. Les alt om å jobbe i DIPS her.

 6. Elektro AS søker Prosjektleder til installasjonsavdelingen

  Elektro AS leverer produkter og tjenester som blant annet omfatter elektroinstallasjon, alarm og sikkerhets-anlegg, automasjon, og telecom. Elektro Bodø AS har som målsetting å øke kvinneandelen innen fagområdet, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. 🙂

 7. Hamarøy Montessoriskole søker rektor og lærere

  Høsten 2016 starter Hamarøy Montessoriskole opp på Skutvik i Hamarøy Kommune. Skolen er godkjent for inntil 30 elever fra 1. til 7. klasse. Hamarøy er en vidstrakt kommune som favner om det meste som naturen kan tilby. Her finner du fine fiskevann, store skog- og fjellområder som gir unike muligheter for jakt og bærplukking, samt nærhet til havet med rike fiskeressurser.

 8. Nordlandssykehuset søker Enhetsleder til Nyfødtintensiven i Bodø

  Er du barnesykepleier – har utdanning og erfaring og ønsker å lede en enhet? Da kan kvinne-/barn klinikken,nyfødtintensiv på Nordlandssykehuset, tilby deg lederstilling på en avdeling hvor miljøet er godt og de ansatte er positive medarbeidere. Nyfødtintensiv tar imot og behandler syke nyfødte og premature ned til uke 26

 9. Valnesfjord Helsesportsenter søker Overlege

  Stiftelsen Valnesfjord Helsesportssenter (VHSS) er en privat, non-profitt og ideell stiftelse som tilbyr habilitering, rehabilitering og arbeidsrettet rehabilitering på spesialisthelsetjenestenivå. De søker fortrinnsvis lege med fullført spesialitet innenfor fysikalsk medisin og rehabilitering, men er også svært interessert i søkere med spesialitet innenfor pediatri, nevrologi, revmatologi, psykiatri, indremedisin, ortopedi eller arbeidsmedisin, eller som er nær godkjenning innenfor slik spesialitet.

 10. Angell Advokatfirma søker Advokatfullmektig

  Nord-Norges største advokatfirma, Angell Advokatfirma, søker nå etter en ny medarbeider. Angell Advokatfirma tilbyr juridisk bistand innenfor de fleste rettsområder, både i sivile saker og straffesaker. Vi bistår en rekke kommuner, offentlige instanser, store og små bedrifter, organisasjoner og privatpersoner.

   

  Fulle saler er blitt dagligdags i Stormen konserthus. (foto: Thomas Litangen)
  Fulle saler er blitt dagligdags i Stormen konserthus. ( Thomas Litangen)