Kapret drømmejobben: Karoline Nilssen går fra Trainee Salten til en svært spennende jobb som markedsdirektør hos Hundholmen Byutvikling.

Kapret drømmejobben: Karoline Nilssen går fra Trainee Salten til en svært spennende jobb som markedsdirektør hos Hundholmen Byutvikling.

Karoline (26) kapret drømmejobben etter trainee-programmet

23. januar 2017

Navn: Karoline Nilssen
Kommer fra: Hemnesberget
Alder: 26
Utdanning: Bachelor i eksportmarkedsføring, + siv.øk med spesialisering i internasjonal markedsføring.
Har jobbet i: Bodø kommune, en periode i prosjektet «Ny by – ny flyplass», og en periode i Smart Bodø.

Hva har vært det beste med å være deltaker i Trainee Salten-programmet?

– Her kan jeg ikke bare nevne en ting. Men den største gleden med å få være trainee må være at jeg har vært så heldig å få være i en organisasjon som har gitt meg mye ansvar i store utviklingsprosjekter, der jeg har fått utfordret meg på oppgaver jeg ikke hadde erfaring med fra tidligere.

– Jeg må også trekke frem at for en fersking i arbeidslivet er det veldig verdifullt å få et nettverk med andre traineer som er i samme situasjon som en selv. I tillegg er utviklingsprogrammet til Nordnorsk Lederutvikling noe som har gitt stor verdi i disse to årene, og som jeg tror jeg kan nytte meg av i mange år fremover.

Hva har du lært om deg selv i løpet av denne perioden?

– Da jeg først begynte i jobben i Bodø kommune beundret jeg mine kollegaer som dro rundt og holdte foredrag med mange tilskuere uten å stresse nevneverdig over det. Etter hvert fikk jeg også oppleve at det ikke er så skummelt som man skulle tro, og at det noen ganger kan være veldig gøy.

– I tillegg har jeg lært at de beste ideene gjerne kommer midt på natten, og selv om man tror at man husker de til neste dag, gjør man aldri det.

Kapret drømmejobben: Karoline Nilssen går fra Trainee Salten til en svært spennende jobb som markedsdirektør hos Hundholmen Byutvikling.
Kapret drømmejobben: Karoline Nilssen går fra Trainee Salten til en svært spennende jobb som markedsdirektør hos Hundholmen Byutvikling.

Hva er drømmejobben din?

– En jobb der jeg er til nytte for andre, og der jeg får koblet to av mine største interesser, -byutvikling og markedsføring.

Hva skal du gjøre nå?

– Nå skal jeg jobbe med å ferdigstille forprosjektet til Smart Bodø, deretter skal jeg ut i en ny og spennende stilling som markedsdirektør for Hundholmen Byutvikling, som jeg gleder meg veldig til å ta fatt på. Dette er jobben der jeg får kombinere alt jeg ønsker å jobbe med, så dette kan ikke bli annet enn bra.

Hvorfor vil du anbefale andre å søke på en plass hos Trainee Salten?

– Fordi jeg vil påstå at det er en av de fineste måtene å starte en karriere på, og fordi at man garantert finner mange gode venner i de andre traineene.

Ditt beste minne fra perioden hos Trainee Salten?

– Her er det mye gull å velge mellom, men alle milepælene som ble nådd i «Ny by – ny flyplass» -prosjektet har vært utrolig gøy å få være en del av. I tillegg så vil jeg trekke frem samlingene vi har hatt med Nordnorsk Lederutvikling som jeg kommer til å savne når jeg er ferdig.