Veronica har drømmejobben som veileder ved Bodø Industri

– De som kommer til oss i Bodø Industri, har startet jakten på egen arbeidsevne.

9. november 2016

Workers of Bodø

Min jobb er å lete etter nøkler. Nøkler som kan bidra til å få mennesker ut av komfortsonen. Noen ganger tenker jeg at nå har jeg pushet for langt, gjort det neste skrittet for skummelt. Men gang på gang blir jeg veldig, veldig glad og overrasket over å se hva mestring gjør med oss.
De som kommer til oss, har startet jakten på egen arbeidsevne. Kravene rundt oss er så store, og de største stiller vi ofte selv. En ny vei framover handler om å slakke litt av på kravene, samtidig som vi finner egen motivasjon. Det forundrer meg gang på gang hvordan nesten usynlige justeringer i hverdagen kan aktivere den utrolige kraften som bor i et menneske. Det er det som gjør meg så nysgjerrig på mennesker, og som bidrar til at jeg hver dag lærer noe nytt. Det gjør akkurat min jobb til drømmejobben.

Veronica, 39
Veileder,Bodø Industri

Bodø Industri er en av flere partnerbedrifter til Bodø i Vinden. Det er partnerbedriftene som sørger for at vi kan jobbe så aktivt med å fortelle om Bodø og regionen.

veronica-workers2099