Om Bodø i Vinden

Bodo.no skal være et levende magasin med stadige nye og interessante historier om å jobbe og bo i Bodø og regionen.

Vi ønsker å snakke med utflytta nordlendinger, med studenter i Bodø (som faktisk allerede HAR valgt Bodø), med våre egne innbyggere og med media.

Og så arbeidsgivere da. Vi har en drøm om at hele regionen skal være smarte og synlige på nettet, lyse ut spennende stillinger på de rette plattformene, og være med å skape mer PR og langt flere digitale spor fra nord.

Rett og slett fordi vi vet at det er på nettet det skjer. Vi vet at vi alle sjekker ut attraktive arbeidsplasser, fritidstilbud og boligmarked på nettet. Summen av inntrykkene er med på å modne beslutningene våre over tid.

Å velge å flytte er en langsiktig prosess, som ofte involverer flere enn deg selv. Derfor tenker vi å være her og pirke i hjemlengselen, vanne jobbdrømmene deres, og dyrke bolysten til alle dere der ute. Gjennom hele året. Gjennom flere år.

Dette er Bodø i Vinden – et prosjekt som Bodø Kommune eier sammen med 21 andre viktige samfunnsaktører i Bodø og regionen.

Vårt oppdrag er både veldig enkelt og veldig omfattende; gjennom lokal mobilisering og nasjonal profilering skal vi løfte frem Bodø og regionens attraksjonskraft som bo- og arbeidssted.

Vi håper dere liker siden.