Frida Xiang

Opplev Bodø by night

Frister det med en kveld med konsert, quiz eller kanskje standup? Mulighetene er mange i Bodø.

3. mars 2020

Fritid

Stormen konserthus

Du kommer ikke forbi Bodøs storstue når du er på jakt etter en skikkelig konsertopplevelse. På Stormen konserthus finner du et bredt utvalg av begivenheter gjennom hele året, og i et bredt spekter av sjangre. Både innen musikk, teater og standup. Her er oversikten. 

Dama Di

Dama di, som på mange måter har blitt en institusjon i Bodøs uteliv, tilbyr konsertopplevelser i et rikt omfang.

Som de selv sier; På vår lille scene blir alle tenkelige kunstuttrykk presentert og vi er kjent for å ha et variert og spennende program, hele uken og hele året. Bokbad, dukketeater, konserter, paneldebatter og DJs er noe av det vi byr på.

Og hver torsdag presenterer de en ny artist.

Her kan du holde deg oppdatert på hva utestedet har på tapetet.

Sku Bare

Sku Bare har som mål å være en trivelig kulturpub med intet mindre enn enorme muligheter, heter det på facebooksiden deres. Og det tviler vi ikke på; de arrangerer alt fra barnebursdager til konserter. Her kan du også overvære innspilling av podcastene Klagemuren og Heimelaga, og gå på konsert. Og med en god dose standup, impro, firmafester og foredrag, er tilbudet komplett!

Sjekk ut den fyldige arrangementsoversikten deres her. 

Samfunnet

Samfunnet er samlingsstedet for studentene i Bodø. De har som mål å gi et best mulig sosialt og kulturelt tilbud for de som studerer i byen. Hit kan du dra for å få med deg en konsert, eller teste allmennkunnskapen med en quiz.

Samfunnet holder også brettspillkvelder og debatter. Dessuten har de dansegulvet åpent hver lørdag. Se detaljene her.

Parken Live

Parken Live er et helårskonsept som arrangerer små og store konserter på forskjellige arenaer i Bodø. Konsertene holdes for eksempel i Nordlandshallen, på Samfunnet og på Sinus. Absolutt verdt å sjekke ut, her er oversikten. 

Sportbaren

Om har interessefelt mer i retning sport, kan Sportsbaren være stedet for deg og dine likesinnede. Her er det livemusikk hver lørdag, det vises fotball på storskjerm fra alle de store ligaene, og ellers alt av store sportsbegivenheter.  I tillegg kjører de på med en sportsrelatert quiz i ny og ne. Se mer her.

Piccadilly

På Piccadilly kan du meske deg med jazz, opera og fra tid til annen: kammermusikk. Den brune, sjelfylte puben har lang historie i Bodø, og er over 30 år gammel.

Her er kan du se hva som kommer av arrangementer på Picadilly.