Organisert idrett for voksne

Hvem har sagt at organisert idrett bare er for barn? Vi har samlet en oversikt over aktiviteter du kan drive med som voksen - også hvis du er helt nybegynner.

1. mars 2021

Fritid

 Løping

De siste årene har løping blitt en stor idrett i Bodø og i sommerhalvåret (i pandemifrie perioder) organiseres flere renn. Løpeklubben Bodø Bauta er en inkluderende klubb med fokus på løpeglede, nye personlige rekorder og det å finne flytsonen.

Bedriftsidretten

Hvis arbeidsplassen din er medlem av bedriftsidretten er det mange aktiviteter du kan drive med. De har lag innen både basketball, håndball og fotball. I tillegg organiserer de løpekonkurranser, skirenn og andre aktiviteter.

Squash

Bodø Squashklubb spiller på Rapida og består av en herreavdeling, en dameavdeling og en ungdomsavdeling. Nivået på spillerne i klubben varierer og det er plass for både nybegynnereog mer erfarne spillere.

Bodø Squashklubb trener på Rapida. Mariell Tverrå Løkås

Volleyball

Bodø Volley har et 2. divisjons-lag for både damer og herrer. I tillegg har de et mix-lag for voksne som spiller mest for å være aktiv og ha det gøy.

 Kampsport

Flere klubber tilbyr organiserte treninger innen ulike former for kampsport. BB-gym tilbyr treninger i Krav Maga og MMA for både nybegynnere og erfarne. Salten Taekwan-Do har også treningstider for voksne.

 Dans

Det finnes mange tilbud i Bodø for voksne som ønsker å holde på med dans. Fryd dansestudio tilbyr klasser i både stepping, moderne, jazz og hip-hop. Er det par-dans som er mer din stil kan du ta en titt på tilbudene hos «kom og dans Bodø». Her kan du danse blant annet swing, bugg og salsa!

Fryd dansestudio tilbyr mange forskjellige klasser for voksne.

 

 Orientering

B&OI Orientering er en aktiv og erfaren klubb. Hvert år arrangerer de mange løp, fra treningsløp til store nasjonale løp.

Turn

I Bodø er det et rikt turnmiljø og for barn finnes det tilbud i flere bydeler. B&OI Turn har tilbud til voksne innen både apparatturn, rytmisk gymnastikk og troppsgymnastikk. Både nybegynnere og erfarne er hjertelig velkommen.