Trainee Salten

Trainee Salten søker nye traineer. FOTO: Marthe Mølstre

Seks gode grunner til at du bør søke på Trainee Salten

Er du ung, nyutdannet med master eller bachelor og sulten på å gjøre et karrieresprang? Da bør du vurdere å bli trainee.

8. januar 2021

Student i Bodø

(Nesten) fast jobb-garanti

Tallene levner ingen tvil, hele 96% av de som har gjennomført trainee-programmet får tilbud om fast jobb når trainee-perioden er over. Karoline fra Hemnesberget er en av deltagerene som gikk rett fra trainee-programmet og inn i drømmejobben.

Nettverk

I det nye arbeidslivet er et stort profesjonelt nettverk viktigere enn erfaring. Som trainee får du jobbe hos forskjellige bedrifter og du får mulighet til å bli kjent med mange på tvers av arbeidssted. Du vil komme ut av Trainee-perioden med et større sosialt og faglig nettverk med mange nye kontakter i næringslivet.

Allsidighet

Som Trainee får du mulighet til å jobbe hos ulike bedrifter og du får varierte arbeidsoppgaver. Du får jobbe med spennende prosjekter, og de som har deltatt melder tilbake om en bratt læringskurve. Det gjør at du får en unik mulighet til å se hvilke oppgaver du trives med og utforske hva som er dine talenter.

Som trainee får du oppleve mye spennende, både på og utenfor jobb. Marthe Mølstre

Fagsamlinger med Nordnorsk Lederutvikling

Trainee-programmet innebærer åtte samlinger med Nordnorsk Lederutvikling. Der får du ta personlighetstester og tester som avslører hvem du er i et team. Kursleder Stein Markussen gir deg personlig oppfølging og gir deg verktøyene du trenger for å bli en enda bedre arbeidstaker og å nå de målene du har satt deg.
Les mer om Nordnorsk lederutvikling her.

Mulighet for å gå raskt inn i lederstillinger

Hvis du har ambisjoner om å bli leder er trainee-programmet en god start. De aller fleste traineene får tilbud om fast jobb når trainee-perioden er over og veldig mange av dem får også tilbud om stillinger med mye ansvar. Pernille fikk rakst tilbud om jobb som markedsansvarlig i Iris Salten etter sin trainee-periode.

Konkurransedyktig lønn

Å være trainee er ikke det samme som å være lærling. Du får konkurransedyktig lønn helt fra start. Godt for lommeboka etter en lang studietid.