Per-Inge Johnsen

10 ledige stillinger i oktober

Her er en oversikt over spennende stillinger i Bodø.

2. oktober 2019

Ledige jobber

Luftfartstilsynet søker servicekonsulent, arkivkonsulent og seniorrådgiver HMS

Akkurat nå er det tre spennende ledige jobber hos Luftfartstilsynet. Deres viktigste oppgave er å bidra til økt flysikkerhet, noe som krever høyt kvalifiserte og motiverte medarbeidere innen alle fagområder. En jobb hos Luftfartstilsynet betyr krevende arbeidsoppgaver hvor ansvar og direkte påvirkning er sentrale kjennetegn i hverdagen.  Les mer om stillingen her.
Søknadsfrister: 10. og 13. oktober. 

Coop Nordland leter etter økonomisjef

Som økonomisjef i Coop Nordland har du ansvar for 14 medarbeidere innen områdene regnskap, controlling og IT. Stillingen inngår i konsernets ledergruppe og rapporterer til administrerende direktør. Økonomisjefen skal bidra til selskapets strategiske utvikling sammen med konsernets ledergruppe. Les mer om stillingen her. 
Søknadsfrist: 20. oktober 

Dips leter etter deg som vil ha sommerjobb som utvikler

Dips søker etter deg som er student fra datateknologi, kommunikasjonsteknologi eller informatikkstudiene og som vil bruke sommeren til å utvikle kode for bruk i norske sykehus. Som sommerutvikler i DIPS AS får du jobbe agilt i tverrfaglige team med å utvikle framtidens journalsystem og skrive kode som skal ut i produksjon. Du kommer til å få erfaring i C#, WPF, .Net og flere andre teknologier.

Les mer om stillingen her. 
Søknadsfrist: 15. oktober

 

Kunnskapsparken søker rådgivere eller seniorrådgivere

I Kunnskapsparken i Bodø jobbes det med tre områder: Forskning og analyse, consulting og prosessledelse og klynge og nyskaping. Nå leter de etter rådgivere innen forskjellige felter. Stillingen vil tilpasses den ansatte ut i fra erfaring og interesseområder.

Les mer om stillingen her.
Søknadsfrist: 21. oktober

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Nordlandsnett har fire ledige jobber

Er du energimontør eller servicemontør? Da er det store muligheter for jobb hos Nordlandsnett. Nordlandsnett er et datterselskap i konsernet Bodø Energi og har rundt 60 ansatte. I tillegg søker de også Dokumentasjonsansvarlig, ingeniør/tekniker telematikk . 

Søknadsfrist: 20. oktober

Widerøe søker systemutvikler

Som utvikler hos Widerøe får du jobbe med nyutvikling og vedlikehold av Widerøes systemer. Du skal jobbe med integrasjon, datafangst, testing og dokumentasjon. Du vil jobbe i en systemgruppe bestående av 16 medarbeidere fordelt på fire utviklingsteam.

Les mer om stillingen her.
Søknadsfrist: 20. oktober

Havbruksloggen leter etter programutvikler

Havbruksloggen leverer kontroll- og vedlikeholdssystemer til havbruksnæringen. Nå opplever de stor vekst og har behov for å utvide teamet. Som utvikler i Havbruksloggen er du med på å utvikle nye og innovative løsninger for å effektivisere havbruksnæringen og forenkle hverdagen til aktørene i inn og utland. Samtidig vil du bidra til sikkerhet og kontroll, både av verdier og miljøet.

Les mer om stillingen her. 
Søknadsfrist: Snarest

Retura Iris søker transport- og logistikkansvarlig

Hver morgen setter 15 sjåfører seg i bilene til Retura og kjører ut fra Vikan Avfallsmottak for å samle avfall fra bedrifter i hele Salten. Som leder for transport får du en nøkkelrolle for planlegging og videreutvikling av både tjenester og rutenett. Du blir en viktig bidragsyter til Returas gode arbeidsmiljø og vil inngå i ledergruppa hos dem.

Les mer om stillingen her. 
Søknadsfrist: 20. oktober

Poweroffice søker fagkonsulent regnskap

Poweroffice vil være best, også på driftsstøtte. Derfor søker de etter deg som har god kjennskap til regnskap og lønn, og som samtidig blir motivert av å finne ut av ting! Du må ha interesse og evne til å se kundenes behov for effektive arbeidsprosesser gjennom bruk av teknologiske løsninger. Samtidig som du trives som problemløser skal du også trives med å arbeide i dybden regnskapsfaglig ved testing og dokumentasjon av innhold i deres produkter.

Les mer om stillingen her.
Søknadsfrist: snarest

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Elektro søker servicetekniker til maritim elektronikk

Som servicetekniker til maritim elektronikk vil du jobbe på Telecom-avelingen til Elektro Bodø. Du vil jobbe innen et bredt fagområde bestående av radiokommunikasjon og maritim elektronikk. Dine arbeidsoppgaver vil være montering, feilretting og idriftsettelse av elektroniske systemer på alle typer fartøy, i tillegg til service og vedlikehold.

Les mer om stillingen her. 
Søknadsfrist: snarest

BONUS: Bodø kommune søker eiendomsutvikler for ny by

Vil du jobbe med å utarbeide strategi for eiendomsutvikling i ny bydel? som eiendomsutvikler skal du gjøre markedsvurderinger, vurdere utbyggingstakt og rekkefølge i ny bydel. Du skal legge til rette for at verdier i ny bydel kan realiseres, utvikle forretnings og samarbeidsmodeller og delta i mulighetsstudier og reguleringsprosesser.

Les mer om stillingen her. 
Søknadsfrist: 03. november