Trond Olsen, kaptein hos Bodø/Glimt som #elskerbodø

Trond Olsen, fotballspiller som #elskerbodø

Trond Olsen kom til Bodø og Glimt som 17-åring i 2001. Tre ganger har han prøvd lykken andre steder, men har alltid kommet tilbake til Bodø.

18. september 2017

Bo

– Det er jo ingen hemmelighet at jeg trives veldig godt i Bodø. Ellers hadde jeg ikke vært her i dag, sier Olsen som peker på nærheten til fjellet og hans store lidenskap utenfor fotballen som en av hovedgrunnene.

-Nærheten til fjellet, og mulighetene det gir meg og andre som elsker å kjøre snøscooter er en viktig faktor. Nå har det dessverre blitt slik at jeg nesten må emigrere til Sverige for å drive med hobbyen min, noe som er litt dumt. I Norge er man jo nesten som kriminell å regne dersom man kjører snøscooter.

Har spilt foran 90.000

Bodø/Glimt er ikke klubben som trekker flest tilskuere i Norge, men betydningen av å spille foran et engasjert publikum, kan ikke underdrives.

-Det er klart publikum har mye å si. For en fotballspiller er det deilig å spille kamper hvor det er mye leven på tribunen. Det må gjerne være litt drittslenging også. Det trigger deg bare enda mer. Jeg har spilt foran 90.000 tilskuere, og det er en helt spesiell følelse, sier glimtkapteinen.