Kampanjefilm Oslo vs Bodø

Skjermdump: Oslo vs Bodø. Har du sett de komiske videoene med Maria Blokhus?

Våre 10 mest leste saker i 2018

Vi er godt i gang med 2019 og vi skal ikke dvele for mye med det som har vært, men så er det også veldig kjekt å dra frem noen godbiter fra fjoråret. Vi lager som vanlig en liste over ting vi liker og dette er ingen unntak. Sjekk ut 10 av våre mest leste saker i 2018 her!

24. januar 2019

Fritid

Oslo vs. Bodø

Fikk du med deg kampanjen vår hvor vi satte Bodø opp mot Oslo og viste hvor godt Bodø kom ut av det? Ok, det var kanskje satt noe på spissen, vi innrømmer det. Maria Blokhus er ikke spesielt god på å pakke fiskeutstyr i el-bil, men heldigvis kler hun å være bodøværing veldig godt. Se de komiske videoene her!

15 fjellturer rundt Bodø

En fantastisk og tidløs sak som vi repostet fra reisebloggen til Renate Sandvik.  Det er ikke vanskelig å forstå at det er interessant å lese om 15 vakre fjellturer i bodøområdet. Det er nesten litt utrolig å tenke på hvor enkelt det er å komme seg til disse toppene som er beskrevet. Faktisk bruker du mindre tid på å kjøre fra sentrum til 14 av disse fjellene, enn det tar å ta bussen fra Sinsen til Bjørvika i Oslo. Tenk på det! Uansett, les her og bli inspirert.

Keiservarden
Keiservarden på vinterstid Renate Sandvik

Vår oversikt over ledige jobber i Bodø

Det bør ikke komme som noe overraskelse at noe av det folk leser mest om på sidene våre, er oversiktene våre om ledige jobber andre artikler knyttet til spennende jobber.  1 gang i måneden lager vi alltid en listesak noen utvalgte stillinger som er utlyst, også supplerer vi med andre jobbrelaterte saker. Sjekk ut her!

Truls Bjerke måtte flytte ut av Bodø for å forstå hvor vakker den faktisk er!

Å lese saker om andre bodøværinger som skryter byen opp i skyene, ja det liker vi. Selvfølgelig! Men så er jo også Truls en fin fyr også da. Med andre ord er det ikke så vanskelig å forstå at denne gladsaken var en av våre mest leste. Saken kan du lese her!

Ny by

At et av norgeshistoriens største byutviklingsprosjekter foregår i Bodø, ja det vet de fleste. Når prosjektet trenger en ny leder, så er selvfølgelig folk opptatt av å vite hva den nye prosjektsjefen skal foreta seg. Vi snakker om en av de kuleste stillingsutlysningene i Bodø gjennom tidene. Les artikkelen på nytt her!

Illustrasjon Ny by - ny flyplass

Det er langt, dette fylket, og det meste er fjord

Det skal være sikkert og visst. At fylket vårt er stort i den norske havbruksnæring vet selv søringan. 2018 har vært en game changer for havbruket, og noen enkle grunner til dette kan du lese om i artikkelen vi publiserte her!

Sykepleier og småbarnsmor Grete fikk alt på G i Bodø

Nok en gladsak. Historier om nye bodøværinger som har prøvd alt før, men først funnet seg til rette når de kommer til Bodøbyen.. Ikke akkurat ukjent for oss, men «steike det e godt å læs!». Læs mer om ho Grete her!

Det er jo ikke noen tvil om at byen har noen klimatiske utfordringer

Det er lett å humre litt for seg selv når man leser denne artikkelen. Knut har en fantastisk måte å formidle bodøhistorien sin på. Ærlighet og kjærlighet er to gode stikkord. Les artikkelsaken her! 

Knut Folkestad dekket av snø og slaps
Når man velger å sykle til jobb hele året, må man regne med å se slik ut når man kommer fram. Selfie: Knut Folkestad

Fet flyteknologi

Tross nedleggelse av hovedflystasjonen, er det ingen grunn til panikk. Bodø har fortsatt full kontroll og flybyen skal fortsatt bestå. Ingen tvil om at Bodø er på vei til å skape en ny hovedsentral som kombinerer flyfag med teknologi på en forbløffende måte. Les mer om Remote Tower Center her!

Remote Tower Center
Kristina R. Johnsen

lyst på jobb i bodø?

Hvor kult er det ikke at kontaktskjemaet vårt for folk som ønsker jobb i Bodø er en av de mest besøkte sidene våre i 2018? Dette kontaktskjemaet lå kun ute i én måned mens vi kjørte kampanje. Likevel resulterte det i over 260 nye navn på folk utenbys som ønsker å flytte til Bodø for å jobbe. Det syns vi er rått! Rakk du ikke registrere deg? No worries, klikk her! 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.