– Viktig med godt studentmiljø!

20. oktober 2015

Student i Bodø

Det gode studentmiljøet er det første Rina Johnsdatter Riddervold løfter fram som det beste ved Universitetet i Nordland. Selv kjente hun ingen da hun flyttet til Bodø for å studere.

Hva er det beste med å studere ved UiN?

Det er flere ting jeg må nevne her. For det første er det et utrolig godt studentmiljø. Jeg kjente ingen når jeg flyttet til Bodø. Det endret seg allerede etter første dag, mye takket være fadderordningen.

I tillegg til et godt studentmiljø kjøres det non-stop arrangementer, et mangfold av aktive studentorganisasjoner og et rett og slett yrende liv.
Noe jeg verdsetter og vektlegger er nærhet til foreleserne, og det har man absolutt på UiN. Er det noe du lurer på, bank på døren til foreleseren! Jeg hadde en foreleser som hadde kaffe og pepperkaker på kontoret sitt under hele eksamensperioden hver jul.

Har du et nyttig tips til nye studenter?

Vær tidlig ute med å melde deg inn i studentsamskipanden Studentinord. Her er det ofte billigere å bo. Om du ikke får plass før du flytter til Bodø, er det likevel greit å stå på liste slik at du kan flytte inn etterhvert. Det gjorde jeg. Nå bor jeg og kjæresten billig og bra i en leilighet rett ved sentrum, eid av Studentinord.

Ellers anbefaler jeg deg til å være sosial fra begynnelsen. Delta på arrangementer og fadderperioden, slik at du blir kjent med mange flotte mennesker. OG vær aktiv i studentorganisasjoner! Det er så gøy!

Hva gjør du når du ikke studerer?

Når jeg ikke studerer liker jeg å trene på treningsstudio, går turer i den flotte naturen Bodø har å by på, er sosial med venner, er aktiv i studentorganisasjoner og jobber for UiN.

Navn: Rina Johnsdatter Riddervold
Alder: 23 år
Studerer: Bachelor i økonomi og ledelse
Bor: I studentbolig på Flatvold i Bodø
Kommer fra: Tromsø

 

Denne saken ble først publisert på www.uin.no/no/studier/studentliv/Studentportretter