Workers of Bodø - Mathias Magnus Nilssen

Workers of Bodø - Mathias Magnus Nilssen

Det beste med jobben min er at jeg får hjelpe mennesker til å oppfylle sine drømmer

13. mars 2017

Workers of Bodø

Det beste med jobben min er at jeg får hjelpe mennesker til å oppfylle sine drømmer. Selvfølgelig er det stas når salget går så det suser, og sånn sett var min beste dag da vi solgte 40 leiligheter på noen timer. Men det er ikke det som driver meg. Det er interessant å bli gjort kjent med drømmer og verdier, og når kundene mine kommer tilbake og sier at de er strålende fornøyde, da har jeg også det bra!
I tillegg har jeg alltid elsket å drive med salg, så for meg er dette en perfekt kombinasjon.
Jeg kom til Bodø for å studere, og hadde aldri forestilt meg at jeg skulle bli boende her. Men brikkene falt på plass, og nå kan jeg ikke tenke meg en bedre jobb enn å få være med på å forme byen. Jeg har fått være med på å utvikle boliger i en bra tid, og føler meg veldig heldig.»

Mathias, 24
Selger, Corponor

Corponor er en av flere partnerbedrifter til Bodø i Vinden. Det er partnerbedriftene som sørger for at vi kan jobbe så aktivt med å fortelle om Bodø og regionen.