Liv Bente er banksjef i DNB

Banksjef Liv Bente i DNB syns det er artig å følge andres «gründerbabyer»

28. november 2016

Workers of Bodø

Jeg hadde slett ikke tenkt å flytte nordover etter jusstudier i Oslo, men kom likevel tilbake for en kort periode – trodde jeg. Og så skjedde det: I en alder av 25 år hadde jeg landet. Jeg var heime. Det var en utrolig god følelse.
Jeg startet for meg selv som advokat, og vet akkurat hvordan det føles når du gjør hele jobben selv: Du vasker, lager logo og fikser møbler. Du skaffer oppdrag og kunder, og legger grunnlaget for levelig omsetning. Det var også dager da jeg som kvalm, blivende mamma lå på gulvet og tok telefoner bak låst kontordør. Den lengste strekningen jeg kunne planlegge å komme meg, var til doen over gangen…
Den noe ensomme gründertilværelsen passet ikke for meg, men jeg har stor nytte av selv å ha gått den veien. I dag er jobben min å hjelpe mennesker til å leve ut drømmen sin. Vi bidrar til å skape gode rammer og muligheter – og vi er der nå beslutningen om enten å utvikle eller å avvikle, skal tas. Å følge disse «babyene» er utrolig artig! Det er disse bedriftene som skal «gjøre» Bodø!

Liv Bente, 47
Banksjef Salten Bedrift, DNB

DNB er en av flere partnerbedrifter til Bodø i Vinden. Det er partnerbedriftene som sørger for at vi kan jobbe så aktivt med å fortelle om Bodø og regionen.