Frode, 46 Økonomidirektør, Elektro AS

– Det er artig å se muligheter for å ekspandere Elektro!

31. oktober 2016

Workers of Bodø

Jeg har alltid likt å omgi meg med tall. Jeg var kasserer i speideren, kasserer i russestyret – og sånn har det utviklet seg, til at jeg i dag har det overordnende økonomiansvaret for 18 selskaper med 540 ansatte. Men det er de mange små steinene som ruller, som gjør jobben min spennende. Ofte kommer det henvendelser om at noen vil selge en bedrift til oss. Det er artig å jobbe med selskapskjøp og se muligheter for å ekspandere. De fleste prosesser tar i beste fall månedsvis, men det hurtigste oppkjøpet skjedde over natta. Vi fikk henvendelse på onsdag, satt i møter samme kveld, og før kvelden var omme, hadde vi kjøpt Bravida avdeling Mo i Rana. Torsdag morgen møtte vi i allmøte hvor 17 ansatte som var glade for å ha fått nordnorske eiere.
Akkurat det er en motivasjonsfaktor i min jobb: Lokale eiere som ønsker å bidra til verdiskapning i byen vår. Når jeg i tillegg kan bruke fritida til å dorge etter laks og ørret utenfor hytta på Kjerringøy, sykle en tur eller kjøre telemarkski, er jeg godt fornøyd med å bo og jobbe i Bodø.

Frode, 46
Økonomidirektør, Elektro AS

Elektro er en av flere partnerbedrifter til Bodø i Vinden. Det er partnerbedriftene som sørger for at vi kan jobbe så aktivt med å fortelle om Bodø og regionen.