Nysgjerrigheten er en strålende drivkraft, og skaperkraft er artig

13. mars 2017

Workers of Bodø

Jeg bruker å si at jeg er 6. generasjons gründer. Det er ikke nok å ha en familiebedrift å ta over, min oppgave var å bidra til at den kunne vokse inn i fremtiden. Jeg overtok en verktøykasse jeg kunne utvikle, og etter 13 år borte fra byen, kjente jeg på lysten til å ta et tak. Siden har det blitt mange prosjekter. Kanskje har jeg det i genene, det er uansett noe jeg bærer i hjertet, ikke på skuldrene. Jeg gikk inn i mitt yrkesliv med stor interesse for bil og båt, og tenkte det var ingeniør og økonom jeg skulle bli. I stedet ble jeg tekniker og siviløkonom. Det var da jeg «oppdaget» økonomi, mennesker og organisasjon, at jeg fant min profesjonelle plattform. I hodet mitt er det plass for mange idéer, noen av dem vil nok oppfattes som crazy. Som å bygge flytende svømmebasseng i Bodø Havn, utenfor Ramsalt. Hvem vet? Nysgjerrigheten er en strålende drivkraft, og skaperkraft er artig. For meg er det kunsten å leve.

Morten Christian (54)
Adm dir, Hundholmen byutvikling